Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov – kontaktný formulár

Spoločnosť ŠETRITESNAMI, s.r.o., so sídlom Studená 5, 821 04 Bratislava, IČO 48 157 121,  Zapísaná: Oddiel Sro, Vložka č.104154/B spracováva v prípade vášho dopytu služieb v zmysle Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • emailovú adresu
  • telefón

Meno, priezvisko, emailovú adresu a telefón je nutné spracovať pre vytvorenie ponuky služieb, rokovania o tejto ponuke alebo za účelom odpovede na Vami položené otázky. Takéto spracovanie umožňuje Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov. Tieto osobné údaje budú spoločnosťou ŠETRITESNAMI, s.r.o. spracovávané po dobu rokovaní o uzavretí zmluvy medzi vami a ŠETRITESNAMI, s.r.o., najdlhšie 1 rok od vašej dopytu, pokiaľ neudelíte súhlas na ďalšie spracovanie.

Spracovanie osobných údajov je vykonávané spoločnosťou ŠETRITESNAMI, s.r.o. teda správcom osobných údajov, osobné údaje však pre túto spoločnosť môžu spracovávať aj ďalší poskytovateľmi spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií.

Ochrana osobných údajov – online poistenia

Spoločnosť ŠETRITESNAMI, s.r.o., so sídlom Studená 5, 821 04 Bratislava, IČO 48 157 121,  Zapísaná: Oddiel Sro, Vložka č.104154/B spracováva v prípade vášho dopytu služieb v zmysle Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • emailovú adresu
  • telefón
  • dátum narodenia
  • pohlavie

Meno, priezvisko, emailovú adresu, telefón, dátum narodenia a pohlavie je nutné spracovať pre vytvorenie ponuky služieb, rokovania o tejto ponuke alebo za účelom odpovede na Vami položené otázky. Takéto spracovanie umožňuje Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov. Tieto osobné údaje budú spoločnosťou ŠETRITESNAMI, s.r.o. spracovávané po dobu rokovaní o uzavretí zmluvy medzi vami a ŠETRITESNAMI, s.r.o., najdlhšie 1 rok od vašej dopytu, pokiaľ neudelíte súhlas na ďalšie spracovanie.

Spracovanie osobných údajov je vykonávané spoločnosťou ŠETRITESNAMI, s.r.o. teda správcom osobných údajov, osobné údaje však pre túto spoločnosť môžu spracovávať aj títo spracovatelia: Umbrella Group, s.r.o., so sídlom Štefánikova 15, 811 05 Bratislava, IČO:44 068 000 , prípadne ďalšími poskytovateľmi spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií.

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
    požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
    vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – tento výmaz však bude mať za následok ukončenie rokovaní o zmluve,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Hotline

+421 905 254 229
info@setritesnami.sk